shutterstock_338967185

De huid van de mens is van top tot teen bedekt met haren, met uitzondering van de handpalmen en voetzolen. Bij de mens is er geen sprake van een gelijkmatige verdeling van de haargroei zoals bij de meeste zoogdieren. Bij de mens zijn de dikkere en zichtbare haren vooral aanwezig op het hoofd, in het gezicht, in de oksels en in de schaamstreek. De haargroei van de mens is afhankelijk van leeftijd, erfelijkheid, ras en hormonale factoren. De hoeveelheid haargroei en locatie daarvan kan daardoor per persoon behoorlijk verschillend.

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen praktische, maar voor veel mensen zowel voor vrouwen en mannen ook emotionele problemen met zich mee kan brengen. Het steeds maar weer verwijderen van haren met een pincet of ander materiaal, scheren of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen.

Duurzaam ontharen is daarvoor een goede oplossing. Dit kan met behulp van moderne technieken. Bij Huidinstituut Goodcare wordt gebruik gemaakt van de nieuwste IPL+RF techniek. Een behandelmethode waarbij twee energievormen worden toegepast. Optische energie in combinatie met bi-polaire hoogfrequente stroom (RF). Dankzij de RF functie kunnen de haarzakje nog effectiever behandeld worden.

Huidinstituut Goodcare is aangesloten bij de ANBOS. Wij nodigen u vrijblijvend uit voor een advies gesprek, waarin we alle optie’s en mogelijkheden met u kunnen bespreken. Ook zullen we een GRATIS test flits uitvoeren. Daarbij zullen ook de kosten besproken worden.

medik8-wit
klapp-2
logo-gladskin-bacterial-balance-green-fc-1200px-1-laatste-versie-nov
partner-logo01