klapp

Elke behandelingen bevat:

  • Reiniging van gezicht, hals en decolleté *Peeling van gezicht, hals en decolleté
  • Onzuiverheden verwijderen *Wenkbrauwen epileren/ harsen
  • Massage van gezicht, hals en decolleté *Gebruik apparatuur waar nodig
  • Masker voor een intensieve boost *Dag / nachtverzorging

Hyaluronic behandeling – 75 minuten
Deze behandeling is zeer geschikt als je last hebt van een droge, trekkerige huid en al wat rimpeltjes begint te krijgen. Dit is namelijk een enorme vocht boost voor de huid. Er wordt gebruik gemaakt van meervoudig actief hyaluronzuur, dat werkt ook opvullend voor rimpeltjes. Daarnaast stimuleert het de celvernieuwing en de aanmaak van collageen in de huid wat de huid meer stevigheid geeft.

Vitamin C pure behandeling – 75 minuten
Als jij graag een egalere en frisser uitstraling wilt hebben dan is deze behandeling perfect. Vitamine C zorgt voor vitaliteit en de afweer tegen schadelijke invloeden van buitenaf, die de celstructuur van de huid beschadigen. Door deze behandeling worden afvalstoffen afgevoerd, het bindweefsel wordt verstevigd en vochtverlies wordt tegen gegaan. De huid gaat er door deze behandeling weer stralend uitzien.

Vitamin A classic behandeling- 90 minuten
Wil je graag een gladdere huid, zonder lijntjes en rimpels. A classic behandeling bevat hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd. Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur. Deze belangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de activiteit van de ouder wordende huid, als ook op het herstelproces van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. Zichtbaar resultaat!

Caviar imperial super lift behandeling – 90 minuten
Dit is de perfecte behandeling voor een speciale gebeurtenis waarbij jij wilt dat de huid er ongelofelijk stralend uitziet. Deze 3-fase behandeling bestaat uit een peeling met caviar parels, caviar push-up concentraat en het super lift gel. Er wordt gebruik gemaakt van peptiden die verantwoordelijk zijn voor de celgeneratie, deze dringen diep door in de huid en activeren de huidcellen. Rimpels worden verminderd en het gezicht is zichtbaar gelift. Een mooie behandeling voor de rijpere huid.

Repacell extra anti ageing behandeling – 90 minuten
Ontdek het geheim van de eerste cosmetische verzorging die de jeugdigheid van de huid effectief kan bewaren, ontdek REPACELL !
De basis van deze innoverende productserie is research naar telomerase, ook wel “enzym van de eeuwige jeugd” genoemd. In 2009 werd de ontdekking van telomerase bekroond met de Nobelprijs. Telomeren werden als belangrijkste element van de celveroudering geïdentificeerd. De ontdekking van telomeren en hun enzym telomerase, maakt het mogelijk de jeugdigheid van de huid te bewaren. De beauty experts hebben voor deze verzorgingsserie het nieuwe unieke ingrediëntencomplex TCR3-PLUS ontwikkeld. Al na 14 dagen consequent gebruik zijn de eerste huidverbeteringen zichtbaar, na 28 dagen is een significante verbetering merkbaar:

  • Vermindering van ongewenste ouderdomstekenen
  • Verhoging van de stevigheid en elasticiteit van de huid
  • Effectieve vermindering van rimpeldiepte, -oppervlak en -volume
  • De zones met rimpeltjes zien er algemeen gladder uit
  • Snelle toename van het vochtgehalte in de huid
  • De huid voelt onbeschrijflijk zacht aan

Asa peel behandeling- 75 minuten
Je huid weer als nieuw! De ASA Intensive – behandeling gaat de symptomen van een ouder wordende huid tegen. Het verlies van de fijne huidstructuur, rimpels die dieper worden, verdikking van de huid en de verzorging van de onderste huidlagen gaat steeds moeilijker. Door een natuurlijk peelingproces wordt de huid gelijkmatig afgeschilferd, ze wordt minder dik en krijgt fijnere poriën. De huid wordt gestimuleerd tot regeneratie. Een nieuwe frisse en stralende huid komt tevoorschijn.

medik8-wit
klapp-2
logo-gladskin-bacterial-balance-green-fc-1200px-1-laatste-versie-nov
partner-logo01