medik8-catlogo-de-productos-6-638

Huidanalyse – Gratis
Er wordt voor aanvang van de behandeling zorgvuldig naar uw huid gekeken. Waarbij gekozen wordt wat voor uw huid op dat moment het beste is.

Acne behandeling
(Mogelijkheid voor vergoeding zorgverzekering.)
t/m 18 jaar – 45 minuten
18+ – 60 minuten

Gezichtsbehandeling – 60 minuten
Schuim reiniging en bamboepeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus diepte reiniging. De onzuiverheden worden weggehaald en wenkbrauwen worden gemodelleerd. Vervolgens een ontspannende gezichtsmassage, een masker die een intensieve boost geeft aan de huid. De behandeling wordt afgesloten met serums en eendagcrèmeafgestemd op uw huidconditie.

Gezichtsbehandeling – 75 minuten
Schuim reiniging en bamboepeeling / enzym-peeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus diepte reiniging. De onzuiverheden worden weggehaald en wenkbrauwen worden gemodelleerd. Vervolgens heeft u de keuze tussen een bindweefselmassage of ontspannende gezichtsmassage. Een masker / ampul die een intensieve boost geeft aan de huid en die d.m.v. ultrageluid de huid word ingeluisd. De behandeling wordt afgesloten met serums en eendagcrème afgestemd op uw huidconditie.

Gezichtsbehandeling- 90 minuten
Schuim reiniging en Medik8 peel 30% zorgt voor een diepe reiniging, de conditie van de huid zal verbeteren, gaat huidveroudering tegen en de huid zal beter gehydrateerd zijn na de peeling. De onzuiverheden worden weggehaald, de wenkbrauwen worden gemodelleerd en geverfd. Vervolgens heeft u de keuze tussen een bindweefselmassage of ontspannende gezichtsmassage. De Beauty Collageen lichttherapie word ingezet, ontspannend en collageen stimulerend. De behandeling wordt afgesloten met serums en een dagcrème afgestemd op uw huidconditie.

medik8-wit
klapp-2
logo-gladskin-bacterial-balance-green-fc-1200px-1-laatste-versie-nov
partner-logo01