Huidanalyse – Gratis
Er wordt voor aanvang van de behandeling zorgvuldig naar uw huid gekeken. Waarbij gekozen wordt wat voor uw huid op dat moment het beste is.

Acne behandeling
(Mogelijkheid voor vergoeding zorgverzekering.)
t/m 18 jaar – 45 minuten
18+ – 60 minuten
Schuim reiniging en peeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus diepte reiniging. De onzuiverheden worden weggehaald. Een masker die een intensieve reiniging en kalmering geeft aan de huid. De behandeling wordt afgesloten met serums en een dagcrème afgestemd op uw huidconditie.

Gezichtsbehandeling – 60 minuten
Schuim reiniging en bamboepeeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus diepte reiniging. De onzuiverheden worden weggehaald en wenkbrauwen worden gemodelleerd. Vervolgens een ontspannende gezichtsmassage, een masker die een intensieve boost geeft aan de huid. De behandeling wordt afgesloten met serums en een dagcrème afgestemd op uw huidconditie.

Gezichtsbehandeling – 75 minuten
Schuim reiniging en bamboepeeling / enzym-peeling zorgen samen voor een oppervlakte- plus diepte reiniging. De onzuiverheden worden weggehaald en wenkbrauwen worden gemodelleerd. Vervolgens een bindweefselmassage voor het gezicht. Een masker / ampul die een intensieve boost geeft aan de huid. De behandeling wordt afgesloten met serums en een dagcrème afgestemd op uw huidconditie.

Gezichtsbehandeling- 90 minuten
Schuim reiniging en intensieve peeling zorgt voor een diepe reiniging, de conditie van de huid zal verbeteren. De onzuiverheden worden weggehaald, de wenkbrauwen worden gemodelleerd en de wimpers en wenkbrauwen kunnen worden geverfd. Mogelijkheid voor het harsen van bovenlip en kin. Vervolgens heeft u de keuze tussen een bindweefselmassage of ontspannende gezichtsmassage. Een masker / ampul die een intensieve boost geeft aan de huid. De behandeling wordt afgesloten met serums en een dagcrème afgestemd op uw huidconditie.