Cosmetisch arts André is (stuur een mail voor de datum) weer aanwezig bij Huidinstituut Goodcare. Voor een afspraak of vrijblijvend intake gesprek kunt u contact op nemen met tel: 0641270539 of mailen naar info@huidinstituutgoodcare.nl

Een rimpelloos bestaan staat hoog op het verlanglijstje van velen; ‘injectables’ bieden uitkomst. Cosmetisch arts is 1 keer in de maand aanwezig bij Huidinstituut Goodcare, gebruikt producten op basis van natuurlijke en/of lichaamseigen stoffen. De injectables (fillers) die de arts gebruikt zijn: hyaluronzuren (een natuurlijk bestandsdeel in huid), Profhilo, Filler en Botox.

Tijdens een intakegesprek met de arts wordt gekeken of u geschikt bent voor een bepaald product. De arts zal de volgende zaken laten meewegen in zijn keuze voor een bepaald product: eerdere behandelingen met rimpelvullers, kwaliteit van de huid, verwachtingspatroon, diepte van rimpels etc.

Fillers zijn producten die met een injectienaald in de huid worden gespoten om kleine en middelgrote rimpels te verminderen of te laten verdwijnen. Het gaat hier vooral om rimpels die zijn ontstaan door een verlies aan vet- of bindweefsel (neuslippenplooi, wanglijnen, mondhoekplooi etc.). Ook kunnen met deze producten de contouren van het gezicht worden verbeterd (diepe neuslippenplooi, accentueren jukbenen, opvullen wangen en slapen).

Botox biedt vooral uitkomst bij rimpels die ontstaan door mimiek (frons, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels).