Update Corona virus

De wereld is in de ban van het Coronavirus (COVID-19). Het RIVM heeft besloten voor het sluiten van salons omdat wij een contact beroep hebben en niet aan de 1,50 meter afstand regel kunnen voldoen. Om zo ergere toestanden te voorkomen, om ons zelf en jullie als klant te beschermen hebben wij met pijn in ons hart Huidinstituut Goodcare moeten sluiten tot ten minste 28 april 2020

Geplande afspraken 
Heb je de aankomende tijd een afspraak bij ons staan, dan zullen wij u bellen rond 28 april om de afspraak te verplaatsen na een later moment. Als wij ook duidelijkheid hebben gekregen dat Huidinstituut Goodcare weer open mag.

Problemen met uw huid of voeten?
Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er natuurlijk voor u om tips te geven als uw problemen heeft met uw huid of voeten. Dus schroom niet en bel ons gewoon op, stuur een what’s app bericht of een mailtje.

Producten nodig?
Zoals je zult begrijpen heeft deze sluiting voor ons ook financieel veel consequenties. Daarom zouden wij het ontzettend waarderen als je de producten die je nodig hebt gewoon bij ons blijft bestellen, dit kan telefonisch: 0641270539, via whatsapp of per mail: info@huidinstituutgoodcare.nl. We spreken dan met elkaar af op welke manier je de producten wilt ontvangen. Of dat je ze liever bij mij komt afhalen, dat we ze opsturen of bij jou thuis komen brengen. En natuurlijk zijn wij er nog steeds om je van advies te voorzien. Vraag hier gerust naar.

Blijf ons volgen
Om volledig up-to-date te blijven krijgt je zodra er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen een nieuwsbrief.
Verder zullen wij via social media allerlei tips en tricks geven om jouw huid en gezondheid in optimale conditie door deze crisis heen te loodsen.

Volg jij Huidinstitituut Goodcare al op facebook en Instagram?

Blijf gezond en zorg goed voor elkaar. Hopelijk kunnen we dit virus spoedig de baas en kunnen we iedereen snel weer verwelkomen.

Liefs,
Jessica en Jolanda