Schoonheidsspecialist

Voor mij was het al snel duidelijk wat ik in de toekomst wilde gaan doen. Namelijk mensen helpen om zijn of haar uiterlijk te verzorgen, en te verbeteren. Na de opleiding schoonheidsspecialist gedaan te hebben ben ik verder gegaan voor Allround schoonheidsspecialist.Na deze behaald te hebben in 2008 mocht ik mezelf Allround schoonheidsspecialist noemen met onder andere de specialisatie acne. Ook heb ik toen het diploma voetverzorging behaald, daarmee ben ik gediplomeerd pedicure.

In het voorjaar van 2009 heb ik de stap genomen om onder de naam Huidinstituut Goodcare mijn droom te realiseren. Eind december 2019 is de salon verhuisd naar een mooie complete locatie aan de Bakkersweg 10A in Voorthuizen. Graag blijf ik op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen, en volg constant de nieuwste trends, workshops en trainingen om altijd up to date te blijven, en u, uw huid & uw voeten altijd de goede zorg te kunnen bieden!

Ik hoop snel kennis met u te maken.

Met vriendelijke groet,
Jessica van der Vis


Medisch pedicure

Vanaf 1 september 2016 is er bij Huidinstituut Goodcare een gespecialiseerde pedicure aanwezig.

Zij zal op de woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn om uw voeten te behandelen. Jolanda is al jaren gespecialiseerde Pedicure en doet het met erg veel plezier. Ze werkt met veel zorg, precisie en liefde aan uw voeten. Oog voor de klant vind zij dan ook erg belangrijk. Jolanda zal er dan ook alles aan doen om de behandeling zo prettig mogelijk te maken, zodat ze u weer op wolken kunt laten lopen.

Jolanda is gespecialiseerd in Diabetes en Reuma voeten en aangesloten bij ProVoet en ben KRP- geregistreerd.

Ik hoop u te ontmoeten in mijn stoel, zodat ik u kan laten ervaren dat goede voetverzorging van belang is en ook erg fijn kan zijn!!

Met vriendelijke groet,
Jolanda