Grove poriën kunnen voor veel mensen een schrikbeeld zijn. Ze zijn moeilijk te behandelen en ze maken een vlekkeloos gladde teint bijna onmogelijk. We weten allemaal dat dagelijkse huidverzorging essentieel is om de poriën in goede staat te houden: reinigen om overtollige olie en vuil te verwijderen en licht peelen om dode huidcellen te verwijderen.

WAT VEROORZAAKT VERSTOPTE PORIËN?

De miljoenen kleine openingen in onze huid bevatten onze haarzakjes en ze produceren talg, een olieachtige substantie die wordt gebruikt om de huid waterdicht en vochtig te maken. Talg biedt een beschermende laag over uw hele lichaam tegen irriterende stoffen. Hoewel ze buitengewoon belangrijk zijn voor de gezondheid van uw huid, kunnen poriën ook de oorzaak zijn van veel problemen. Ze kunnen verstopt raken met talg en dode huidcellen en vaak rode en ontstoken raken. Verstopte poriën kunnen ook leiden tot mee-eters die worden veroorzaakt door blootgestelde talg die reageert met de lucht. Deze reactie zorgt ervoor dat talg donkerder van kleur wordt, waardoor de poriën meer opvallen. Overproductie van talg kan ook de poriën oprekken wanneer ze zich openen om talg op te vangen, waardoor de poriën uiteindelijk groter en zichtbaarder worden.

Onze benadering om poriën te minimaliseren, is anders. Of ze nu worden veroorzaakt door natuurlijke huidveroudering of door een vette teint, Medik8 onderzoekers hebben een ongelooflijke mix van ingrediënten ontwikkeld die helpt de poriën te verkleinen en de talgproductie te verminderen. De twee hoofdingrediënten van de Pore Refining oplossing zijn extract van amandelzuur en rode klaver. Rode klaver is een krachtig botanisch ingrediënt, die bekend staat om zijn porie verfijnende eigenschappen. Het helpt de talgstroming door de porie te reguleren. Amandelzuur helpt de geblokkeerde poriën te zuiveren, waardoor ze zichtbaar terug kunnen krimpen tot hun oorspronkelijke grootte. Het herstart ook de natuurlijke elasticiteit van uw huid, zodat poriën zichtbaar verkleind worden.

Behandeling