Deze behandelingen worden alleen uitgevoerd in combinatie met een gezichtsbehandeling. Kijk voor meer informatie naar de mogelijkheden voor gezichtsbehandelingen.

Uw oogopslag is zeer bepalend voor uw uitstraling. U kunt uw wenkbrauwen op professionele wijze laten epileren. De vorm van uw wenkbrauwen past dan perfect bij uw gezicht. Ook kunnen de wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. U krijgt hierdoor moeiteloos een expressievere uitdrukking. Het verven van wimpers is ideaal wanneer u met vakantie gaat. Ook wanneer u lenzen draagt, is het laten verven van uw wimpers erg praktisch; u bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. Tenslotte kiezen ook vrouwen met heel lichte wimpers vaak voor verf.

Epileren
Bij het epileren worden met een pincet alle overtollige haartjes verwijderd. Het model van de wenkbrauwen wordt optimaal aangepast aan de gezichtsvorm.

Wimpers en wenkbrauwen verven
Voordat met de behandeling wordt begonnen, wordt een zachte crème op de gevoelige huid rond de ogen aangebracht. Daarna worden de wimpers en/of wenkbrauwen geverfd. U heeft ongeveer 5 weken plezier van deze behandeling.