SkinBoosting doormiddel van Micro Mesotherapie

Effectiever dan cremes, gezonder dan botox
Heb jij last van rimpels, pigmentvlekken of vind je dat je er vaak moe uitziet? is jouw huid dof? Wil je dat je kaaklijn, hals en borstbeen er moois strak en glad uitzien zonder lijntjes, hangende huid of ingevallen hals, maar vind je botox of fillers net even een stap te ver gaan? Maak dan nu kennis met SkinBoosting!

Nieuwe energie voor je huid
SkinBoosting is een nieuwe totaal aanpak van behandelingen, die de conditie van de huid zichtbaar en voelbaar verbetert. Tijdens deze behandeling wordt de huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, vitamines en minerale zouten. Deze stoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen. Kortom de huid krijgt nieuwe energie waardoor deze mooier, vitaler en gladder wordt op een natuurlijke manier. Je gaat weer stralen!

Effect van SkinBoosting: De vital versie van jezelf
De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert. Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dit zie je aan een verbeterde tonus, stevigheid en teint van de huid. Je huid gaat stralen, wordt zachter en voelt veerkrachtiger aan. Je ziet eruit als jezelf, maar dan vitaler en energieker.

Hoeveel behandelingen heeft men nodig om resultaat te zien?
Elke individuele behandeling heeft een direct effect, maar de resultaten van een kuur zijn duurzaam, en nemen af met de snelheid van uw veroudering. Er zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een duurzaam resultaat op te bouwen. Meer behandelingen mag, maar of dit extra oplevert hangt af van de achterstand die uw persoonlijke veroudering heeft opgeleverd. Bent u eenmaal op een nieuw niveau
van zichtbare vitaliteit van de huid gekomen, dan kunt u met de juiste onderhoudsstrategie het resultaat behouden.